Sealite SL75 met Bluetooth®-connectiviteit

 In Nieuws

Sealite SL75 met Bluetooth®-connectiviteit

BTI introduceert de nieuwe Sealite SL-75 3-5NM Solar Marine Lantaarn met Bluetooth®-connectiviteit.
De SL-75 is de meest innovatieve, compacte 3-5NM zonne-mariene lantaarn die vandaag de dag op de markt beschikbaar is en bevat GPS-synchronisatie, GSM-monitoring en Bluetooth®-connectiviteit.

De innovatieve SL-75 lantaarn is ontworpen en vervaardigd door Sealite en beschikt over geavanceerde bedieningsfuncties en is vervaardigd uit impactbestendig polycarbonaat met 3 montageopties. De SL-75 beschikt over dubbele, schuin geplaatste, zonnepanelen die tot 40% meer zonlicht vangen dan een horizontale zonnepanelen.

Wanneer de SL-75 gekoppeld is aan de nieuwe SealitePro ™ mobiele applicatie, kunnen gebruikers de SL-75 configureren en onderhouds checks uitvoeren via een telefoon of tablet. Met een druk op een knop, zijn er tal van geavanceerde functies beschikbaar, waaronder; de mogelijkheid om een ​​unieke naam aan de lantaarn geven, de instelling van een beveiligingscode, aangepaste flitskarakter, intensiteitsberekening en slaapstand. Eenmaal geconfigureerd kan de gebruiker de optimale prestatie van de lantaarn vanaf een specifieke locatie verifiëren via de exclusieve ingebouwde Sealite Solar Calculator.

Eenmaal geïnstalleerd, tijdbesparingen voor onderhoudswerkzaamheden worden maximaliseerd, aangezien diagnostiek via het mobiele apparaat kan worden opgevraagd. Risico voor onderhoudspersoneel is sterk verminderd, aangezien veel taken vanuit vaartuig kunnen worden uitgevoerd of zonder in eventuele masten etc. te beklimmen.

 

sl75-met-tablet