Over BTI

Sommige mensen hebben er angst voor en andere doen het zonder daarover na te denken. Vliegen heeft duidelijk zijn gevaren maar een feit is dat dit toch het veiligste vervoersmiddel is. Toch, ondanks dit indrukwekkende feit, is het niet makkelijk deze veiligheid te bereiken. Het onderhoud van de vliegtuigen, bekwaam luchtvaartpersoneel en een deskundige verkeersleiding zijn belangrijke factor voor veilig luchtverkeer. Even belangrijk echter is de kwaliteit en betrouwbaarheid van de randapperatuur, zoals de verlichting.

Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van de vliegveld-, heliport- en obstakelverlichting is BTI BV een ervaren leverancier van deze producten en systemen. BTI BV werkt alleen met de beste producten van leveranciers met een goede reputatie en voldoende kennis  van zaken.

BTI BV zoekt naar manieren om aan de specifieke behoeft van iedere kant te voldoen. Met onze uitgebreide kennis van de markt, slagen wij er steeds in om effectieve – soms onorthodoxe – oplossingen te bieden voor uw behoefte. Onze uitgebreide kennis van de ICAO en FAA regels en normen komen hierbij ook van pas.

sidebar-1